Škicnite najprodavaniju MANGO haljinu za proljeće 2022.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.03.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Proljeće na veliku scenu vraća boje i uzorke, a ova haljina s potpisom Manga na najbolji način spaja ova dva trenda, pa ni ne treba čuditi što se prodaje bolje od svih drugih modela

Samo nekoliko dana uoči dugoiščekivanog i još duže najavljivanog modnog proljeća povjerili smo što fashionistice love na policama Manga. Imajući u vidu da je pred nama sezona uzoraka i divnih boja, nimalo nas ne iznenađuje da je (bar zasad) najprodavanija haljina iz Mangove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. spoj ova dva velika trenda.

Vladavina boja neće biti ograničena samo na sve nijanse zelene i boju fuksije, itekako će se nositi i plava, posebno one njene nježnije, svjetlije nijanse.

Ova haljina na preklop s romantičnim točkastim printom stiže u najtraženijoj nijansi plave, kreirana je od lagane satenske lepršave tkanine, u znaku je dugog "evase" dizajna, bočnog kopčanja i dugih rukava, a upotpunjena je i elastičnim plisiranim pojasom i preklopnim ovratnikom.

Mango

Mango

Zbilja savršen komad za lijepe proljetne dane. Ovaj Mangov bestseler dostuan je po cijeni od 349,90 kuna. Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine s printomhaljine s uzorkomhaljine s točkicamamidi haljine
Povezano