Škicnite najljepše H&M haljine za ljeto 2020.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.04.2020.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Dobrodošli u modnu priču o najljepšim uzorcima i bojama aktualne proljetno-ljetne sezone. Sezone čiji će, nadamo se, drugi dio biti po svemu bolji i ljepši od onog prvog.

Sve znate - proljeće je potonulo pod koronakrizom, a mi se nadamo da će svijet uskoro oživjeti te nam špirom otvoriti vrata normalnog, dugog, toplog i veselog ljeta.

Standardne fashion trgovine zatvorile su svoja vrata, ali online dućani i dalje rade, tiho egzistiraju ispod površine, dajući nam tragove nekog boljeg života. I vjeru da će sve jednostavno uskrsnuti, u onom najboljem smislu.

H&M

H&M

Kakve ćemo haljine nositi kad sve ovo prođe? Odgovori stižu iz H&M-a, švedskog modnog diva koji - baš poput nas - pokušava preživjeti krizu.

Foto: H&M

Foto: H&M

H&M je pripremio lepezu najljepših boja i uzoraka, lepezu koja slavi onu lijepu, toplu, razigranu stranu sezone.

H&M

H&M

Nosit će se cvijeće i točkice, romantični volani i čipkasti detalji, a kada je riječ o bojama - ružičasta i bijela su odličan ulog.

H&M

H&M

Izdvojili smo 10 najljepših H&M-ovih haljina za ljeto 2020. Mahom onih prozračnih dugih, uz poneku efektnu midi haljinu. Škicnite naše favorite i spremno dočekajte buđenje života.


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mduge haljinehaljine s printomhaljine s uorkommidi haljine
Povezano