Škicnite lookbook s trendi vjenčanicama za proljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2021.

0

Foto: Ivan Pavliš

Foto: Ivan Pavliš

Dvadeset i četiri nova modela vjenčanica prva je isprobala Sara Đurić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku

Bez obzira na izvanredne situacije koje su nas prethodnu godinu i početak ove pošteno izbacile iz ustaljenog obrasca življenja i stvaranja, modni dizajner Ivan Alduk se čvrsto drži modnog rasporeda predstavljanja svojih kolekcija.

Nakon nove modne kampanje vjenčanica koju je predstavio prethodnog mjeseca, sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.

Dvadeset i četiri nova modela vjenčanica prva je isprobala Sara Đurić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a kiparski studio Likovne akademije u Zagrebu je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče.

Alduk

Alduk

Minimalistički make-up i jednostavan, ali efektan stajling kose Jasmine Salo za YS Parlour studio dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

Foto: Ivan Pavliš

Foto: Ivan Pavliš

"Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i prenošenje vizualne poruke javnosti, a ovoga puta smo naglasak stavili na neraskidivi spoj umjetnosti i mode koje se vrlo češto isprepleću. Dok modna kampanja priča priču i vizualno se poigrava, lookbook kojeg upravo predstavljamo sav naglasak stavlja na nove modele vjenčanica i njihov dizajn. Za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s novim modelima naših vjenčanica, isprobati nekoliko različitih stilova te otkriti onaj u kojemu se najviše pronalaze, a mi ćemo im rado pomoći na tome putu", izjavio je Ivan.

Nove vjenčanice s Aldukovim potpisom

Nove vjenčanice s Aldukovim potpisom

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela, sirena krojevima koji su ove godine postali lagani hit, a novost su i prorezi na vjenčanicama, korzeti, spuštena ramena i poigravanje teksturama.

Alduk

Alduk

Vjenčanice A siluete su izuzetno prozračne, lagane te čest izbor budućih mladenki, a s obzirom da pravila nema i da se svaki model izrađuje prema mjerama klijentice uz potrebnu prilagodbu, savjetujemo dogovaranje termina i isprobavanje u društvu najbližih koji poznaju Vas i Vaš modni ukus.

Foto: Ivan Pavliš

Foto: Ivan Pavliš

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama u jednom od najljepših dizajnerskih dućana na ovim prostorima koji se nalazi na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu, dizajner i njegov tim će vam pomoći u potrazi za idealnom vjenčanicom.


VIŠE O TEMAMAbijela bojavjenčaniceIvan Aldukvjenčane haljinesvečane haljine
Povezano