Škicnite kolekciju IZAKOVA x lunilou

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.08.2023.

0

Foto - Irina & Matej

Foto - Irina & Matej

Stiže kolekcija IZAKOVA x lunilou, jedinstvenu fuziju stila i ekološke osviještenosti koja slavi svevremensku eleganciju

Izabel Kovačić, umjetnički um i vlasnica branda lunilou, donosi nam nešto potpuno novo i svježe u svijetu mode. Sada, više nego ikada, moda se susreće s održivošću na najuzbudljiviji mogući način. IZAKOVA x lunilou kolekcija je ovdje da vas oduševi, potakne i inspirira!

Izabel Kovačić, vlasnica i CEO branda lunilou, prepoznala je potrebu za pružanjem nečeg novog, nečeg što će odjeknuti daleko izvan modnih pista. Njena nova kolekcija predstavlja ultimativni spoj luksuza i održivosti.

Svaka nit, svaki materijal, svaki detalj odabrani su s najvećom pažnjom. Uzimajući u obzir estetiku i funkciju, Izabel je kreirala komade koje su odražavaju stil,  udobnost i predanost zelenijoj budućnosti.

Hair - Teuta Mesaroš

Hair - Teuta Mesaroš

Ova kolekcija nudi nešto više od same odjeće; pruža viziju, svrhu i nadu. Moda više nije samo o izgledu, već i o osjećaju. Osvježite svoj stil uz ovu elegantnu kolekciju i budite dio nečeg većeg!

Make up - Simona Antonović

Make up - Simona Antonović

Kao CEO lunilou, Izabel pomiče granice i širi vidike modne održivosti, te je upravo zato i dizajnirala ovu zadivljujuću kolekciju. U njenim rukama, održivi luksuz postaje ne samo moguć, već i besprijekorno elegantan. Svaki komad izrađen je s pažnjom, osmišljen da bude ne samo lijep, već i zelen.

Modeli - Karla Kirschner i Izabel Kovačić

Modeli - Karla Kirschner i Izabel Kovačić

"Ova kolekcija je nastavak misije koju lunilou i ja živimo i stvaramo. U svakom šavu, svakom detalju, osjeća se naša predanost prema kvaliteti i ekološkoj odgovornosti", izjavila je Izabel Kovačić.


VIŠE O TEMAMALunilouhrvatska modaIzabel Kovačić
Povezano