Škicnite haljine u kojima će Danijela Martinović blistati u Lisinskom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2019.

0

Danijela je spremna za Lisinski

Danijela je spremna za Lisinski

Više od deset metara tila i čipke te tisuće perla koje krase unikatne haljine samo su dio ovog velikog spektakla na kojem će publika u Lisinskom Danijelu vidjeli u mnogo toga po prvi puta

Danijela Martinović u četvrtak će, u 20 sati u KD Vatroslava Lisinskog, na koncertu Neopisivo Zaklade "Hrvatska za djecu", zablistati u dvije haljine za čiju je izradu bilo potrebno 170 sati ručnoga rada. Haljine je za ovu prigodu dizajnirala Gabrijela Kanižaj.
Više od deset metara tila i čipke te tisuće perla koje krase unikatne haljine samo su dio ovog velikog spektakla na kojem će publika u Lisinskom Danijelu vidjeli u mnogo toga po prvi puta.
Danijela Martinović

Danijela Martinović

"U moj svijet dizajnerskih haljina, nenadano je ušla Danijela i moram priznati da je ovakva suradnja za mene nešto novo. Upravo je takav vid suradnje ono čemu svaki dizajner teži - da ga netko prepozna. Moja je velika sreća što je to upravo vedra Danijela, čije sam pjesme uvijek rado pjevušila. Iznimna mi je čast što mogu biti dio njezine bajkovite priče, protkane notama ljubavi. Ujedno je to naša prva zajednička suradnja i vjerujem da je na obostrano zadovoljstvo. O stvaranju u modi želim napomenuti da je misao o osobi za koju haljina nastaje presudna. Važan je način na koji će je ona nositi kao i kako će se u njoj osjećati. Poznavanje temperamenta i osobnosti osobe, velika je prednost, što kod Danijele nije nimalo sporno. Stvaranje za Danijelu potpuni je gušt jer njezina vedrina i prpošnost naprosto potiču kreativni modni izričaj" – istaknula je dizajnerica Gabrijela Kanižaj.

Čarobne haljine spremne su za Lisinski

Čarobne haljine spremne su za Lisinski

Gosti na koncertu Neopisivo su Petar Grašo i Izabela Martinović. Izvedbom pjesme Svileni zajedno s Gelato sisters Danijela će prvi puta obilježiti trideset godina ovog velikog hita.

Čarobne haljine spremne su za Lisinski

Čarobne haljine spremne su za Lisinski

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

VIŠE O TEMAMAhaljineDanijela MartinovićGabrijela KanižajHrvatska za djecu




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se