Škicnite 40 ljetnih stylinga s lipanjske špice za pamćenje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.06.2020.

0

Protekla je subotnja špica zbilja bila magnet za sve, događaj koji se ne propušta, pa smo tako uz sve one divne 'anonimne' modne junakinje vidjeli i neke poznate blogerice i influenserice

Otprilike tjedan dana uoči kalendarskog početka, ljeto je klimatološki i modno u velikom stilu stiglo na zagrebačku špicu. Bila je to jedna od udarnih modnih subota u godini, period kada se proljeće i ljeto spajaju, i kada grad još uvijek - uoči godišnjih odmora - vrvi modno osviještenim šetačicama. Vidljivo je to i u našoj galeriji fotografija, gdje vas čeka više od četrdeset jako inspirativnih i poticajnih kombinacija.

Ova je subotnja špica zbilja bila magnet za sve, događaj koji se ne propušta, pa smo tako uz sve one divne neznane modne junakinje vidjeli i neke poznate blogerice i influenserice.

Dolazak ljeta najlakše je uočiti po odabiru obuće. Donedavno neprikosnovene tenisice polako se povlače pred svim tipovima otvorene obuće, prvenstveno pred zavodljivim sandalama (što ravnim, što na visoku petu), natikačama i šlapama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

IN su bijele hlačice, bijele traperice, bijele haljine... Kao i svakog ljeta - baš sve u ovoj vječnoj (ne)boji. Materijali su prozračni, uzorci razigrani, ima tu svega - od čipke i cvijeća do prugica i divljeg životinjskog uzorka.


Presjek druge modne subote u lipnju čeka vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano