Sinsay je mnoge privukao ljetnom haljinom od 12,99 eura

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.06.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Na novoj listi bestselera modnog brenda Sinsay uočili smo jednu haljinu koja nam djeluje kao pun pogodak za ljeto, te koja - da bi stvar bila još bolja - košta ugodnih 12,99 eura

Od službenog starta ljeta dijeli nas još samo desetak dana, odbrojavanje je počelo, ali paralelno s odbrojavanjem traje i lov na komade koji su nam nužni kako bismo upotpunili modnu komponentu za narednih nekoliko mjeseci. I, naravno, jedna nova haljina za vruće dane uvijek dobro dođe, a u ovoj epizodi predstavljamo jedan hit model iz Sinsaya.

Uočili smo je na osvježenoj listi najprodavanijih komada s potpisom Sinsaya, djeluje kao pun pogodak za ljetni dio sezone, a kako bi stvar bila bolja - dostupna je po više nego ugodnoj cijeni.

Sinsay

Sinsay

Pažnju nam je, dakle, privukla ova efektna haljina koja spaja ono najbolje od ljeta: bijelu boju i cvjetni uzorak. Strukirana haljina na V-izrez bez rukava upotpunjena je prilagodljivim naramenicama, romantičnim ukrasnim volanima i bočnim prorezom, a u Sinsayu vas čeka po cijeni od 12,99 eura.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Završnu riječ prepuštamo vama: biste li nosili ovu hit kreaciju?


VIŠE O TEMAMAhaljineSinsaymidi haljine
Povezano