Sinsay ima trendi sako od 20 eura koji se prodaje kao lud

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.02.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

S nadolazećim proljećem u naše se ormare u velikom stilu vraćaju blejzeri, a jedan primjerak koji je dostupan po ugodnoj cijieni od 19,99 eura hit je na policama Sinsaya

Iako zima vjerojatno još uvijek nije rekla svoju zadnju riječ, sve naše misli okrenute su ka proljeću. Nova sezona već se može osjetiti u zraku, a atmosferu iščekivanja dodatno podgrijavaju high-street brendovi koji su svoje trgovine nakrcali novitetima za toplije dane.

Mnogima su na prvom mjestu lagane jakne, od bomberica do bajkerskih i traper modela, ali još bolji način za savršen modni pozdrav proljeću je - dobar sako! Ženski sakoi zavladali su izlozima, bit će opće mjesto svakog proljetnog otfita, a mi smo jedan izvrstan primjerak pronašli u Sinsayu. I to u odjeljku s najprodavanijim artiklima.

Sinsay

Sinsay

Najbolje prodavani Sinsay sako za proljeće 2024. dostupan je po više nego ugodnoj cijeni od 19,99 eura. Stiže u vedrom, trendovskom svijetloplavom izdanju, a krase ga nazubljeni reveri, ukrasni čvor i dekorativni šavovi. I bit će izvrstan komad za stylish proljeće!

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Završna riječ, po običaju, ide vama. Biste li ga nosili?


VIŠE O TEMAMAsakoiSinsayblejzeriženski sakoi
Povezano