Sinsay ima suknju od 12,99 eura koja djeluje kao pun pogodak

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.06.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Vrijeme je za čarobne boje i neodoljive uzorke koji garantiraju nezaboravno modno ljeto. U tom kontekstu, jedna hit suknja s polica Sinsaya djeluje kao više nego dobra ideja!

Sitno brojimo do kalendarskog početka ljeta, koje će nam - bar ako je vjerovati meteorolozima - klimatološki stići već krajem ovog tjedna. Krajnje je, dakle, vrijeme za kompletiranje modnog mozaika za najtopliji dio godine. Ako još uvijek niste ulovili ključne komade, nema razloga za paniku, najveći hitovi drugog dijela sezone čekaju vas na policama omiljenih brendova.

Pred nama je period boja i uzoraka. Bijela i floralni print u prvom su planu, ali jako će popularne biti i točkice, baš kao i sve moguće nijanse ružičaste, ljubičaste, zelene, plave... Jedan komad koji spaja ova dva trenda čeka vas u Sinsay.

Sinsay

Sinsay

Na listi bestselera u Sinsayu jako dobro kotira ova ženstvena plisirana suknja u blijedoljubičastom izdanju koja je prošarana romantičnim točkastim uzorkom. Midi suknja koja će savršeno ići uz vaše omiljene sandale upotpunjena je rastezljivim pojasom, a u trgovinama Sinsaya dostupna je po cijeni od 12,99 eura.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Sviđa li se i vama, biste li je nosili?


VIŠE O TEMAMAsuknjeSinsaymidi suknjeplisirane suknje
Povezano