Simpsoni na Starkama: Tko ne bi želio nositi Homera i Barta?

Piše: Tea Marić, Zagreb, New York
Objavljeno 15.06.2013.

48

Converse x The Simpsons

Converse x The Simpsons

Kolekcija kultnih tenisica ukrašena crticama iz života obitelji Simpson oduševit će milijune fanove animiranog klasika koji je dočekao svoju 25. sezonu

Teško je i nabrojati sve kolaboracije u koje se upušta jedan od najpoznatijih brandova tenisica u na našem planetu, legendarni Converse. Pustolovine s Marimekkom, Missonijem, Comme des Garçonsom i brojnim drugim dizajnerskim i glazbenim gigantima lako pronalaze put do duša milijuna zaljubljenika u urbane modne poslastice, ali suradnja sa Simpsonima, jednom od najpoznatijih i najgledanijih animiranih serija otkad je svijeta i vijeka, više je od mode!

Bart i Homer na kultnom Converseovom modelu tenisica

Bart i Homer na kultnom Converseovom modelu tenisica

U produkciji je 25. sezona crtica iz života obitelji Simpson, savršena prilika da Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie dašak zabave i humora još jednom unesu na ikonski Converseov model Chuck Taylor All Star. Vojska obožavatelja Simpsona svih generacija tako će moži uživati u novim stilovima koji uskoro stižu u trgovine. I ovaj put najveće zvijezde su Homer i njegovo legendarno 'D’oh' te Bart sa svojim svečanim obećanjima.
VIŠE O TEMAMAConverseStarkeThe SimpsonstenisiceSimpsoniHomer SimsponBart SimpsonChuck Taylor All Star
Povezano