Simfonija boja Diane Viljevac za savršeno proljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2023.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Kolekcija nudi i statement haljine, komade kojima nisu potrebni dodaci da bi se istaknuli, s naglaskom na materijale koji oblikuju figuru

Odbrojavanje do toplijih dana lakše je uz pogled na sve što nas čeka iz ateljea modne čarolije Diane Viljevac koja je za proljeće i ljeto 2023. donijela eksploziju pastelnih boja, najbolje materijale i krojeve koje morate imati!

Prvi dani proljeća idealni su za pregled nove kolekcije u kojoj na prvi pogled dominira najdraži ženski materijal, svila, a teško je odlučiti koja haljina ili kombinezon je bolji izbor za sezonu pred nama.

Bilo da želite chic dnevno izdanje koje možete kombinirati s tenisicama ili romantičan look za specijalne prigode, kolekcija u kojoj je vidljiva harmonija toplih boja i nježnog materijala najbolji je izbor za sve željne izražavanja kroz odjeću.
 
Diana Viljevac

Diana Viljevac

Kolekcija nudi i statement haljine, komade kojima nisu potrebni dodaci da bi se istaknuli, s naglaskom na materijale koji oblikuju figuru.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Čarolija proljeća i optimizam ljeta dizajnerica je opisala kroz desetke vanserijskih haljina koje se izrađuju i po mjeri, a moramo priznati da nam se njezina vizija čini idealnom za sezonu koju želimo obilježiti užitcima na svim poljima- počevši s modom.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Odvojite vrijeme da pregledate najbolje od domaće mode u dućanu u Dežmanovoj 4.


VIŠE O TEMAMADiana Viljevachaljinehrvatska moda
Povezano