Silente otvara koncertni listopad u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.09.2020.

0

Silente

Silente

Dubrovački Silente će prvog listopada ove godine nastupiti u Zagrebu prvi put nakon rasprodanog koncerta u Vintageu u siječnju

Nakon Josipe Lisac, Tram 11 & Stoke te J.R.Augusta s Mary May dubrovačka pop rock grupa Silente zatvoriti će serijal koncerata koje LAA organizira u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti. U Ilicu 85 bend dolazi u četvrtak, 1. listopada.
Silente će nastupiti u Zagrebu prvi put nakon rasprodanog koncerta u Vintageu u siječnju. Ovaj put stiže pojačan za odličan uspjeh singla “Navečer se srca lome” koji ih je protekla dva mjeseca vratio na vrhove top lista diljem države. Tom pjesmom najavljuju i novi, četvrti studijski album koji će biti objavljen u proljeće 2021., a do tada će ga predstaviti još nekoliko singlova.
Prvi od njih stiže već u listopadu i ponovo će udružiti Silente s producetom njihovih najvećih hitova, višestruko nagrađivanim Nikšom Bratošem.Samo 400 ulaznica po cijeni od 80 kuna u pretprodaji, odnosno 100 kn, a na dan koncerta u prodaju kreće u srijedu, 16. rujna od 9:00 te na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

VIŠE O TEMAMASilentekoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se