Silente 10. travnja u Tvornici kulture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2021.

0

Silente

Silente

Dubrovačka pop rock grupa Silente održat će ovu subotu, 10. travnja koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, u limitiranom kapacitetu za svega 190 posjetitelja

Silente su usred promotivne kampanje za singl “Nikada ovako” koji je odmah po izlasku počeo bilježiti iznimno velik broj emitiranja na radio postajama. “Nikada ovako” nasljeđuje dva velika hita, “Navečer se srca lome” i “Mene moje uši lažu” te najavljuje nadolazeći, ukupno četvrti studijski album jednog od naših najznačajnijih pop rock bendova posljednjeg desetljeća, dobitnike Porina i vlasnike cijelog niza velikih hitova čini zbroj pregleda na platformi youtube uvelike prelazi 30 milijuna.
Koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture bit će dostupan za svega 190 posjetitelja, što je manje od 10% kapaciteta naše najveće koncertne dvorane u koju stane više od 2000 ljudi.
Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 19:00, a koncert počinje točno u 20:00, radi odredbe da se svi kulturni programi moraju završiti do 22:00.

Ukupno 190 ulaznica po cijeni od 100 kn u prodaju kreću u četvrtak, 8. travnja 2021. u 9:00.

VIŠE O TEMAMASilentekoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se