Shirty Bag se vraća u velikom stilu: Pogledajte novu kolekciju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.06.2013.

49

Nakon gotovo jednogodišnje pauze, domaći modni brand Shirty Bag na scenu se vraća s mini kolekcijom zvučnog imena - Sonic!

Iako su Shirty Bag svojedobno osnovali Belizar Valić i Iva Tuđa, inspirirani Valićevim modnim fotografijama kao print motivima, ovo je prva kolekcija koju samostalno potpisuje Belizar. Naziv kolekcije nije slučajan, potaknut je imenom njegove sve uspješnije modeling afgencije - Sonic Models.
Ovom kolekcijom Belizar se, nakon par eksperimentalnih kolekcija, vraća na same početke i donosi upravo samo ono sto što fanovi branda i očekuju, a to su cool autorski printevi na bijelim i mornarskim majicama, kao i zanimljiv autorski nakit od ručno izrađenih komponenti. Kolekcija se nalazi u prodaji na nekoliko "morskih" destinacija, a sa ulaskom u EU, Shirty Bag će ostvariti svoju "staru" ambiciju izvoza na njemačko i još neka europska tržišta.
Zaštitno lice kolekcije je mlada Ana Lea Janžić iz agencije Sonic Models, manekenka s milanskom adresom, a za make-up vizuala pobrinula se talentirana vizažistica Sanja Grbić. Fotografije standardno potpisuje osobno Belizar Valić.

VIŠE O TEMAMAShirty BagBelizar Valićmornarske majiceT-shirtAna Lea JanžićSonic ModelsSanja Grbićmajice s printomkratke majice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se