Shirty Bag se proljetnom kolekcijom 'Wanted' vraća na scenu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2018.

35

Kolekcijom 'WANTED', Shirty Bag se na neki način nakon eksperimentiranja sa zadnjim kolekcijama, vraća onome iz čega je i nastao, a to je dizajnerski t-shirt

Nakon šest godina izbivanja s modne scene, popularni hrvatski brend (prvenstveno dizajnerskih majica s autorskim printom) vraća se na modnu scenu. Kolekcijom 'WANTED', Shirty Bag se na neki način nakon eksperimentiranja sa zadnjim kolekcijama, vraća onome iz čega je i nastao, a to je dizajnerski t-shirt s printom izvedenim iz modnih fotografija Belizara Valića, vlasnika brenda.

Kolekcija s laganim 'Western' štihom obraća se zapravo urbanim kaubojkama i svim ženama koje općenito njeguju tzv urbani chic.

Osim majica i standardne kolekcije ručno izrađenog nakita, po prvi put u kolekciji brend ima i liniju sunčanih naočala 'Shirty Bag by Belizar Valić'. Naočale su dizajnirane i kompletno ručno izrađene u Hrvatskoj.

Cijela kolekcija, koju možete otkriti u galeriji fotografija, inspirirana je zlatnom erom glamoura, tj. kasnim 70-im godinama prošlog stoljeća,kontinuirano omiljenom referencom brenda, pa će svi štovatelji Disco ere svakako doći na svoje.


VIŠE O TEMAMABelizar ValićShirty Bagmajice kratkih rukavamajice s printom
Povezano