Sheyniss Palacois iz Nikaragve nova je Miss Universe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2023.

0

Foto: PR Miss Universe Organisation

Foto: PR Miss Universe Organisation

U San Salvadoru pred 15 tisuća gledatelja izabrana je 72. Miss Universe. Pobjednica natjecanja je lijepa Sheyniss Palacois iz Nikaragve. Naša predstavnica Andrea Erjavec nije se uspjela plasirati u polufinale najprestižnijeg natjecanja ljepote u svijetu.

Sheyniss je diplomirala komunikologiju, ima 23 godine i sebe u budućnosti vidi kao producenticu. Pokrenula je projekt "Understand your mind" jer zagovara mentalno zdravlje.

Žiri koji je odlučivao o novoj Miss Universe kroz preliminarno natjecanje i finale činili su Halima Aden, Carson Kressley, Mario Bautista, Connie Mariano, Sweta Patel, Janelle Penny Commissiong, Gisele Blondet, Denise White, Iris Mittenaere i Avani Gregg.

Nakon natjecanja u večernjim haljinama, u top 5 najuspješnijih plasirale su se misice Australije, Portokika, Nikaragve, Tajlanda i Kolumbije, koje su imale prilike odgovarati na pitanja žirija o važnom temama.

Foto: PR Miss Universe Organisation

Foto: PR Miss Universe Organisation

Uz pobjednicu, predstavnicu Nikaragve, predstavnica Tajlanda završila je kao prva pratilja, dok je predstavnica Australije proglašena drugom pratiljom.


VIŠE O TEMAMAAnrea ErjavecMiss Universeizbori ljepoteSheyniss Palacois
Povezano