Sheriff & Cherry i Startas na prodajnoj izložbi u Dubrovniku

Piše: CroModa, Dubrovnik, Zagreb
Objavljeno 24.06.2014.

1

Sheriff & Cherry

Sheriff & Cherry

Prodajna izložba održat će se u fantastičnom prostoru stare zvonare Luža u Dubrovniku, sagrađene davne 1463.

U Dubrovniku, gradu koji je dio UNESCO-ova popisa svjetske baštine, ovog će ljeta posjetitelji moći posjetiti izložbu talentiranih hrvatskih produkt dizajnera pod nazivom Design Tourism Expo & Store, koja će ponuditi i prodajni dio. MasterCard u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom te pod pokroviteljtsvom Grada Dubrovnika predstavlja prodajnu izložbu originalnih proizvoda koji će pokazati zašto je Hrvatska, između ostalog, i zemlja kreativnosti. Sve izložene proizvode kreirali su hrvatski dizajneri, a proizvedeni su u Hrvatskoj te ilustriraju uspon hrvatskog dizajna koji se dogodio tijekom posljednjih godina. 
Prodajna izložba održat će se u fantastičnom prostoru stare zvonare Luža u Dubrovniku, sagrađene davne 1463., gdje će posjetitelji moći doživjeti svijet hrvatskog dizajna, pronaći idealni ljetni suvenir i ponijeti svojim domovima posebnu uspomenu.
U prodajnoj će izložbi između ostalih sudjelovati hrvatski brandovi Kvadra, Element, Startas, Sheriff & Cherry, Adrian, I-GLE i dr., te brojna renomirana imena hrvatskog dizajna, kao npr. Numen, Grupa, Manufakturist, Filip Gordon Frank, Sanja Rotter, Marko Pavlović, Maja Mesić, Ruđer Novak Mikulić i Marija Ružić, Oaza, Ksenija Jurinec i drugi.

Posjetite Lužu u Dubrovniku, koja se nalazi između gradskog zvonika i palače Sponza, od 4. srpnja da 24. kolovoza i otkrijte svježi dizajn u renesansnom okruženju.

VIŠE O TEMAMADesign Tourism Expo & StoreSheriff & CherryStartasI-gleManufakturistFilip Gordon FrankSanja RotterMarko Pavlović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se