Shanaelle Petty iz Slavonskog Broda nova Miss Universe Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.04.2017.

240

Shanaelle Petty

Shanaelle Petty

Hrvatska je dobila svoju 21. Miss Universe! U velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote pobijedila je Shanaelle Petty.

Lijepu Shanaelle Petty okrunila je krunom zlatarne Dodić dosadašnja misica Barbara Filipović. Devetnaestogodišnjakinja iz Slavonskog Broda večeras se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti. Završila je Terey Sanford Highschool u Americi. Voli crtati, kuhati, šivati. Svira klavir, a voli i tenis i odbojku.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka. Fanovi putem službene facebook stranice izbora najviše su glasovali  za Marijanu Josipović iz Osijeka koja  je ponijela i lentu Miss fotogeničnosti.

Osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske predstavile su se žiriju i gledateljima Hrvatske televizije u izravnom prijenosu u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, a Top 10 polufinalistica natjecalo se u kupaćim kostimima Lisca , večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill te su nosile i atraktivne sandale slavnog talijanskog dizajnera Gimmija Baldininia. Na izboru su ljepotice predstavile i novu kolekciju sunčanih naočala Sherri Hill što je ujedno bila i svjetska premijera.

Šminku i frizuru su odradili stilisti Salona Renata u suradnji s Deborah Milano i Schwarzkopf Professional proizvodima.

U finalu su nastupili Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. U gledalištu su kao i svake godine bile bivše nositeljice ove prestižne titule. 

I ove godine, uz brojne darove među kojima su obuća, odjeća, nakit, dekorativna kozmetika, usavršavanje stranih jezika, glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 eura.


VIŠE O TEMAMAShanaelle PettyMiss Universeizbori ljepoteElena JungMarijana Josipović
Povezano