Severinine hlače modni su događaj dana, a možda i tjedna

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2023.

0

Foto: Bojan Zibar i Robert Gašpert

Foto: Bojan Zibar i Robert Gašpert

Izložba 'Genesis' Nenada Sovilja, koja je otvorena sinoć u zagrebačkim Klovićevim dvorima, privukla je brojne poznate face, ali svi pogledi letjeli su na - Severinu

Izložba "Genesis" sveobuhvatan je istraživački i kreativni uradak umjetnika Nenada Sovilja, a njome autor slavi, s jedne strane, 18 godina svojeg umjetničkog djelovanja, dok s druge strane otvara početak novog poglavlja kreativnog stvaralaštva.

Novom etapom, Sovilj se odmiče od serijske proizvodnje te u potpunosti posvećuje izradi nakita s elementima skulpture. Iako je i u toj novoj fazi naglašena važnost, posebnost i vrijednost individualnog razvoja, i to čak izraženije nego dosad, za iskorak je zaslužna umjetnikova želja za eksperimentiranjem, rastom i razvojem u vlastitom stvaralaštvu.

Upravo je sinoć u Klovićevim dvorima održano otvorenje istoimene izložbe, a nisu ga propustile ni brojne poznate osobe. Najveću je pažnju, očekivano privukla Severina koja se pojavila u smjelom i zavodljivom modnom izdanju. Odlučila se za bijelu od glave do pete, zasjala je u totalno otkačenim pletenim hlačama na trapez, i sve to kombinirala je s jako zanimljivim crnim ultrakratkim kaputićem.

Severina

Severina

Je li pgoodila s ovim odvažnim izdanjem, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMASeverinaNenad Sovilj
Povezano