Severina upravo objavila pjesmu koju je posvetila sinu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.11.2019.

0

Severina

Severina

'Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek', tako Severina opisuje svoj novi (potencijalni) hit - pjesmu 'Rođeno moje'

"Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja, kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima... Iz ovog gnijezda, pile, gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje..." – stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Rođeno moje', objavljena na YouTube-u danas u podne. Pjesma je među Severininim suradnicima i prije same premijere proglašena njezinom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada, tim više što sa sobom nosi i posebnu notu – posvećena je njezinom sinu Aleksandru.
"Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek... Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav" – izjavila je Severina.
Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme 'Kao', 'Alcatraz', 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Italiana', 'Uzbuna', 'Ko me tjero'...


Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno redatelja i Severinine nadolazeće turneje 'The Magic Tour', na kojoj će pjesma 'Rođeno moje' imati i svoju premijeru uživo - 16. studenog u Splitu, 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se