Severina u zavodljivom kostimu Matije Vuice zapalila Makedoniju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.09.2017.

5

Severina nanastupu u Kavadarcima | Foto: Instagram (@severina)

Severina nanastupu u Kavadarcima | Foto: Instagram (@severina)

Severina je nastupila u makedonskim Kavadarcima, a za njenu modnu komponentu pobrinula se jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica, Matija Vuica

Kada je riječ o Severini, ljubav se definitivno ljubavlju vraća, što potvrđuje standardno dobar feeedback na njene aktivnosti na društvenim mrežama, ali i dupke pune dvorane i prostori na kojima drži koncerte.
Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica status regionalne superzvijezde još jednom je dokazala i koncertom u Kavadarcima, gradiću u središtu Makedonije, koji je privukao veliki broj Severininih fanova koji su od prvog do zadnjeg trenutka zajedno s njom otpjevali cijelu set listu.

Severina je u Makedoniji nastupila u zavodljivom kostimu s potpisom jedne od svojih dizajnerskih miljenica, superpopularne hrvatske dizajnerice Matije Vu‪ice. Atmosfera je bila usijana, a kako Makedonci sa Severinom pjevaju "Brada Pitta", pogledajte u nastavku:

VIŠE O TEMAMAMatija VuicaSeverina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se