Severina u novom spotu nosi Zigmanovu haljinu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.12.2011.

11

Severina u haljini Juraja Zigmana (Foto: Mare Milin)

Severina u haljini Juraja Zigmana (Foto: Mare Milin)

Severina u spotu za aktualni hit singl 'Grad bez ljudi' nosi haljinu s potpisom Juraja Zigmana te kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija

Severinin aktualni hit singl Grad bez ljudi idućeg tjedna doživjet će i svoju video premijeru. Visokobudžetni spot u režiji Darka Drinovca bit će objavljen 20. prosinca u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici.
Severina u kreacijama hrvatskih dizajnera (Foto: Mare Milin)

Severina u kreacijama hrvatskih dizajnera (Foto: Mare Milin)

Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija.
"Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav", izjavila je Severina.

VIŠE O TEMAMASeverinaJuraj ZigmanAleksandra DojčinovićEtna MaarDalibor BetiDarko Drinovac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se