Severina spremna za Osijek, koncert rasprodan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.09.2023.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

"Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek" - izjavila je dobro raspoložena Severina uoči svog koncerta u Osijeku

12 godina, koliko je prošlo od posljednjeg Severininog koncerta u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se zaželjeli najveće ženske regionalne zvijezde. U prilog tome govori i (od prošlog tjedna) rasprodana dvorana Gradski vrt, koja će u petak dočekati Severinu. 'Karta više' traži se i po društvenim mrežama, no još zanimljivije, upravo tamo traži se i 'pjesma više'. Naime, Severina je repertoar koji priprema - djelomično prepustila i odabiru publike, a pjesme koje najviše budu tražili – obećala je i otpjevati.

"Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me samo repertoar; ljudi traže puno pjesama koje inače ne pjevam, a morat ću im ispuniti želje..." – izjavila je Severina.

"Sve pjevaj, imamo cijelu noć!" – jedan je od komentara na Instagramu.

Kako je i ranije najavila, Severina te večeri planira ''nadoknaditi'' svih 12 godina, koliko se nije vidjela s osječkom publikom.


VIŠE O TEMAMASeverinaOsijek
Povezano