Severina na Viberu lansirala nove 'Magic Tour' naljepnice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.12.2019.

0

Severinine naljepnice na Viberu

Severinine naljepnice na Viberu

Severina je prva i jedina zvijezda u Hrvatskoj i susjedstvu koja je ostvarila suradnju sa Viberom, a s obzirom na fantastičan uspjeh prvih, stižu nam nove naljepnice

Viber i Severina, nakon velikog uspjeha prethodne suradnje, kojom je Severina potvrdila svoju titulu kraljice estrade, odlučili su ponovno ujediniti snage povodom njezine turneje Magic Tour.
Vijest da Viber u ponudi nudi unikatnu kolekciju naljepnica sa stihovima i simbolima s potpisom slavne pjevačice rezultirala je proteklog svibnja nezapamćenim brojem preuzimanja, radi čega je svega nekoliko mjeseci kasnije kolekcija osvježena novim, još šarenijim naljepnicama prepunim stihova njezinih novih hitova, na temu “Magic Tour” turneje, koja je trenutno u tijeku.
S preko pola milijuna preuzimanja i gotovo 4 milijuna razmijenjenih naljepnica iz prvog paketa, Severina je postavila ljestvicu visoko, ali sada se sprema ponovno oboriti vlastiti rekord.

Foto: Viber

Foto: Viber

"Izuzetno mi je drago što se toliko ljudi poistovjećivalo s mojim naljepnicama i tekstovima koji su u njima. A ako vam se svidjelo prvi paket naljepnica, svidjet će vam se i drugi, pod nazivom 'Magic Tour'. Pune su ljubavi i toliko su emotivne - žene će shvatiti zašto", navela je Severina.

Severina x Viber

Severina x Viber

"Ne sumnjamo da će Severina još jednom oboriti rekorde, ovaj put one koje je sama postavila i da će svi oni koji poštuju nju i njezin rad uživati u novim naljepnicama, kao i u ekskluzivnim sadržajima u njezinom communityju na komunikacijskoj platformi Rakuten Viber" - rekla je Daniela Ivanova, direktorica poslovnog razvoja tvrtke Rakuten Viber.

Foto: Viber

Foto: Viber

Osim u Hrvatskoj, paket Severininih Viber naljepnica moći će se preuzeti u Bosni, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. Stickeri predstavljaju i odličan način da pozovete odabranu pratnju na posljednji koncert u sklopu Magic Tour turneje, koji će se održati 21. prosinca u Ljubljani i podijelite ushićenje za spektakl koji Severina svakim svojim nastupom sprema.

Severina x Viber

Severina x Viber

Poznati stihovi iz svima poznatih pjesama, poput „Ante“, „Taxi“, „Moja prijateljice“, „Brad Pitt“, „Popila“, „Od rođendana do rođendana“ te novi hitovi poput prekrasne balade “Rođeno Moje” ili “Losha” kao I brojne druge uspješnice, uveseljavat će korisnike koji će se pomoću njih moći izraziti u raznim situacijama. Preuzimanje Severininih Viber naljepnica, vrlo je jednostavno. U Viber aplikaciji u Sticker Storeu nalazi se paket Severininih naljepnica koje će, svakome s kim se dopisujete, izmamiti osmijeh i uljepšati dan.

VIŠE O TEMAMASeverinaViber
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se