Severina prošetala Kalelargom u haljini branda Dolce&Gabbana

Piše: CroModa, Zadar, Zagreb
Objavljeno 18.08.2014.

0

Prije svog zadarskog koncerta, Severina se prošetala Kalelargom u haljini slavnog talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana

Svoju ljetnu turneju diljem Jadrana Severina je počela još u lipnju u popularnom zadarskom klubu Hitch bar, da bi po drugi put, za kraj ljeta protekle subote opet nastupila na istom mjestu. Prije koncerta prošetala se Kalelargom u haljini modnog dvojca Dolce&Gabbana te je zastala ispred crkve Sv. Donata gdje se fotografirala sa brojnim obožavateljima.

Hitch bar na plaži Kolovare nije mogao primiti sve koji su željeli doći na koncert. Brojni obožavateljji gledali su koncert sa okolnog šetališta i sa svojih osvijetljenih brodica s obzirom da se club nalazi uz more što je dalo poseban ugođaj koncertu.  

Severina je s koncertom počela oko ponoći, pojavivši se u atraktivna kombinezonu i odmah na prvim taktovima svog velikog hita Brad Pitt izazvala euforiju da bi onda nanizala set pjesama koje su atmosferu dovele do usijanja - Uzbuna, Ko me tjero, Tarapana, Lola, Hurem i Uno momento. Hitch je puna dva i pol sata plesao i pjevao u ritmu Severine. Više u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMASeverinaDolce & Gabbana
Povezano