FOTO: Severina plijenila poglede na dubrovačkom Stradunu

Piše: CroModa, Dubrovnik, Zagreb
Objavljeno 06.08.2014.

0

Nakon kratkog odmora u Dubrovniku, čijim je središnjim dijelom prošetala u društvu svog menadžera, Severina će uskoro nastupiti u Zadru

Hrvatska i susjedne zemlje i ove godine plešu i pjevaju kako Severina svira. Nakon objave novog singla Uno momento, Severina je počela s ljetnom turnejom. Prva postaja je bio slovenski Portorož, gdje je drugu godinu zaredom oborila rekord posjećenosti, da bi potom ispunila središnji gradski trg u Čakovcu. Proteklog vikenda, oduševila je Auroru u Primoštenu, a zatim i klub Top Hill u crnogorskoj Budvi, gdje je - po riječima organizatora - to bio koncert ovoga ljeta. Nakon kratkog odmora u Dubrovniku, čijim je središnjim dijelom prošetala u društvu svog menadžera, Severina nastupa u Zadru 15. 08. te 16.08. u vodičkoj Haciendi.
Severina je izjavila da je presretna zbog uspjeha nove pjesme te da jedva čeka snimanje novog video spota. To je pjesma za dušu, a Uno momento za tijelo. Toliko se dobro isplešeš da odlično izgledaš, rekla je Severina.

VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se