Severina objavila 'Pravdu za ljubav' i 'Nebo'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.07.2023.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

I dok je 'Pravda za ljubav' prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija 'Neba', pjesme koja je obilježila devedesete

Nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma 'Sorry', naslovnu pjesmu 'Sorry' te 'Metak' feat. Nucci, a koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta te tako zavladale YouTube trendingom, Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: 'Pravda za ljubav' te 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV.

I dok je 'Pravda za ljubav'  prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija 'Neba', pjesme koja je obilježila devedesete:

"Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. 'Nebo' je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu - poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno 'razvalio', kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte - nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome..." – izjavio je Sandi.Osim 'Neba', autor glazbe, teksta i aranžmana i za 'Pravdu za ljubav' je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i 'Sto stepeni' feat. L'Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.


VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano