Severina nosi hit cipele, i to s potpisom Chanela

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Body & Mind Centar proslavio je dvadeseti rođendan, a slavljenički event nije propustila ni Severina, koja se pojavila u elegantnoj crnoj kombinaciji

Kineziolozi Mirela Anić i Igor Blažinčić, dvojac dobro poznat svim zaljubljenicima u fitness, zajedno djeluju i stvaraju inovativne ideje već preko 25 godina, no točno prije 20 godina, osnovali su Body & Mind Centar, začetnik inteligentnog pristupa tjelovježbi na ovim prostorima. Upravo to, još 2003. godine definirali su krilaticom: Inteligentnim treningom do zdravlja. Danas, 20 godina poslije, ponosni na filozofiju treninga i principe rada koji su bili i ostali jedinstveni u svijetu fitnessa, svoje rezultate, na prigodnom eventu koji su upriličili povodom ove obljetnice, podijelili su i sa svojim mnogobrojnim klijentima i gostima, među kojima je bila i - Severina.

Severina se na ovom eventu pojavila u elegantnom izdanju, opet se odlučila za oprobani recept - crnu od glave do pete. Trendovsko, profinjeno žensko odijelo kombinirala je s luksuznim Chanelovim crnim cipelama u stilu mokasinki - koje su ove sezone jako popularne.

Severina i Mirela Anić

Severina i Mirela Anić

Je li pogodila s ovim izdanjem, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMASeverinamokasinkeBody & Mind CentarChanel
Povezano