Severina napokon otkrila datum izlaska novog albuma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2018.

1

Severina | Foto: Jelena Balić

Severina | Foto: Jelena Balić

Severina je zbog svojih obožavatelja, koji samo na njenom Instagram profilu broje 911 tisuća pratitelja, isto toliko i na Facebooku, odlučila ipak objaviti još jedan najavni singl

Severina je napokon objavila datum izlaska najočekivanijeg albuma u Hrvatskoj i susjedstvu. Svi njeni obožavatelji će od 01.02.2019. godine moći slušati 14 pjesama na albumu kojem je naziv 'Halo'.


Severina je zbog svojih obožavatelja, koji samo na njenom Instagram profilu broje 911 tisuća pratitelja, isto toliko i na Facebooku, odlučila ipak objaviti još jedan najavni singl. Pjesma se zove 'Imaš pravo' i objavit će ju u ponedjeljak, 17.12.2018., u 12:00 sati na svom YouTube kanalu koji ima skoro pola milijuna subscribera.

Severina

Severina

Svi suradnici koji su je čuli, kažu da joj je to jedna od pjesama karijere, uz bok 'Virujen u te', 'Grad bez ljudi', 'Kao'. Glazbu je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković. Pjesma je u osnovi blues, ali ne oslikava cijeli album, jer je album stilski potpuno različit i namijenjen je svim generacijama.

Severina

Severina

Fotografije potpisuje Jelena Balić, dok se za styling pobrinuo Petar Trbović.

VIŠE O TEMAMASeverinaJelena BalićPetar TrbovićSeverina Halo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se