Severina nakon 12 godina nastupa u Osijeku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.06.2023.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

'Jedva čekam doći i pjevati s Osječankama i Osječanima, grliti se s njima, ali i uživati u njihovom gostoprimstvu i slavonskim delicijama', izjavila je Severina

U jeku promocije novog albuma 'Sorry', Severina je objavila još jednu vijest na koju je publika, posebno osječka, čekala punih 12 godina… 29. rujna, u grad na Dravi, točnije Dvoranu Gradski vrt, Severina dolazi kako bi publici predstavila i aktualni album, ali i sve one uspješnice s prethodnih albuma, koje će Slavonci ovoga puta po prvi puta čuti uživo. Posebno za tu priliku, Severini će se na pozornici pridružiti i prošireni prateći orkestar.

Dug period u kojem se nisu susreli, svakako će biti dodatan razlog za večer punu emocija, koje su i inače posebno jake kada je u pitanju Severina i osječka publika.

"Nije me bilo u Osijeku 12 godina i sad planiram sve nadoknaditi. Jedva čekam doći i pjevati s Osječankama i Osječanima, grliti se s njima, ali i uživati u njihovom gostoprimstvu i slavonskim delicijama..." – izjavila je Severina povodom ove dugoiščekivane večeri, za koje su ulaznice dostupne putem sustava Eventim.


VIŠE O TEMAMASeverinaOsijek
Povezano