Severina nakon 10 godina u Varaždinu, ulaznice rasprodane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.02.2023.

0

Foto: Iva Perinčić i Matea Smolčić Senčar

Foto: Iva Perinčić i Matea Smolčić Senčar

Nakon deset godina, Severina se desetog veljače vraća pred varaždinsku publiku, a ulaznice za ovaj koncert već suj rasprodane

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s kolikim iščekivanjem očekuju njezin ponovni nastup u svom gradu. Ne čudi, stoga, informacija kako su karte rasprodane i puno prije samog koncerta, najavljenog za petak, 10. veljače. Svi oni koju su na vrijeme osigurali ulaznice, u Areni Varaždin prisustvovat će glazbenom spektaklu za koji se Severina posebno priprema, kako bi im i ovaj put ostao u najljepšem sjećanju.

Prošireni glazbeni sastav na pozornici, koji je obilježio i nekoliko zadnjih Severininih velikih koncerata, poput onog na Ljetnoj pozornici u Opatiji, ali i dočeka Nove godine na splitskoj Rivi, zajedno sa Severinom provesti će Varaždince kroz retrospektivu njezinih najvećih hitova.

Neupitno je kako će, posebno osmišljen repertoar, sastavljen od najstarijih do najnovijih pjesama omiljenih publici, sjajno pristajati ovoj prigodnoj, predvalentinovskoj, večeri.


VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano