Severina kao ratnica, labudica i zavodnica za Matiju Vuicu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2013.

78

Dizajnerski čije kreacije osvajaju hrvatske crvene tepihe, Matija Vuica, predstavila je kampanju za svoju novu kolekciju Lady X'

Matija Vuica na modnoj sceni prisutna je od osamdesetih godina, no profesionalno se dizajniranjem počela baviti devedesetih, koje su je etablirale kao jednu od kraljicu hrvatskog haute couturea.
Skupocjeni materijali poput najfinije svile i čipke, kreativnost, inspiracija i posvećenost detaljima, postavili su Matijine haljine modnim presedanom među hrvatskim glumicama i pjevačicama.

 
Za zvijezdu svoje kampanje, kojom predstavlja novu kolekciju Lady X', a koju ćete moći pogledati na večernjašem Schwarzkopf Cro A Porteru, izabrala je Severinu. Matija kaže kako je kostim za Lady X' priča o haljinama neopterećenim komercijalnim momentom, onima koje izrodi mašta u dubinama kreativnih ladica. Služeći se elementima kostimografije u funkciji mode, ona dočarava različite priče i tako  Lady X' oblači u magičnu ratnicu, drugi put u bijelu labudicu, ili jednostavno elegantnu zavodnicu. Upravo je u Severini s kojom već dugo surađuje u njenim posebnim izdanjima, pronašla famoznu Lady X', koja oduzima dah čak i u jednostavnom negližeu u koji se presvlači na sceni.

Kampanja je nastala pod kreativnim vodstvom Viktora Drage. Za fotografiju se pobrinuo Jurica Sertić, make-up je odradio Saša Joković, a frizuru Mijo Majhen. Video, koji možete pogledati u nastavku, potpisuje Dino Senčar.


VIŠE O TEMAMASeverinaMatija VuicaViktor DragoJurica SertićSaša JokovićMijo MajhenDino SenčarCroAPorter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se