Severina kao moderna Ivana Orleanska za Harper's Bazaar

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2014.

128

Severina na snimanju za Harper's Bazaar | Foto: Screenshot

Severina na snimanju za Harper's Bazaar | Foto: Screenshot

Kreacije Matije Vuice, Borisa Pavlina te Marka Mitanovskog savršeno su se uklopile u interijer i eskterijer dvorca Trakošćan

Jedna od najpopularnijih hrvatskih i regionalnih glazbenica, po mnogima i modna ikona - Severina Vučković, snimila je modni editorijal za srbijansko izdanje prestižnog modnog časopisa Harper's Bazaar. Harper's Bazaar, inače prvi modni časopis u Americi osnovan 1867. godine je ime koje predstavlja sinonim za stil, vizualnu kvalitetu, najnovije i najbolje modne trendove koje svijet može da ponudi u bilo kojem trenutku.
Ideja za modni editorijal potekla je od Severininog dugogodišnjeg suradnika Petra Trbovića koji je zajedno sa uredništvom Harper's Bazaara okupio vrhunski tim zajedno sa fotografkinjom Jelenom Balić koja je zaslužna za vizualni  identitet editorijala. Snimanje se odvijalo u prekrasnom ambijentu dvorca Trakošćan, koji slovi za jedan od najljepših dvoraca na ovim prostorima.
Kreacije Matije Vuice, Borisa Pavlina te Marka Mitanovskog savršeno su se uklopile u interijer i eskterijer dvorca te Severininu osobnost, koja je u ovom modnom editorijalu utjelovila modernu Ivanu Orleansku.

Uživajte u videu koji prikazuje kako je proteklo snimanje, a novi broj časopisa Harper's Bazaara možete pronaći na svim kioscima od danas.


VIŠE O TEMAMASeverinaHarpers BazaarMatija VuicaPetar TrbovićJelena Balić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se