Severina je upravo objavila 'Loshu', pogledajte novi spot!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.05.2019.

0

Severina | Foto: Marijana Marinović

Severina | Foto: Marijana Marinović

Spot je, kako je i najavljeno, od danas u podne dostupan na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici, a predstavlja čak četrnaesti spot s novog albuma

Severinina avantura po New Yorku ekranizirana je u obliku spota za pjesmu 'Losha' s novog albuma 'Halo'. Spot je, kako je i najavljeno, od danas u podne dostupan na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici, a predstavlja čak četrnaesti spot s novog albuma, koji je od dana izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u cijeloj regiji. Pjesmu 'Losha' napisao je Goran Ratković – Rale, s kojim je Severina već surađivala na prekrasnoj baladi 'Unaprijed gotovo'.
"Na albumu su sve pjesme različite. 'Losha' je drugačija i zato mi se svidjela. Ima neku dobru mantru i dobro vozi" – izjavila je Severina.


Brojne obožavatelje zasigurno će obradovati informacija kako će se uskoro imati priliku družiti sa Severinom; 09. svibnja u 18 sati u prostorijama 'Nove ploče' u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, gdje će se održati potpisivanje albuma, kao i u zagrebačkom klubu 'Opera' 16. svibnja od 20 sati, na službenoj promociji albuma.

VIŠE O TEMAMASeverinaSeverina Losha
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se