Severina ima nove pjesme, poslušajte Sorry i Metak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.06.2023.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Spotovi za pjesme 'Sorry' i 'Metak' od danas su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma 'Sorry' od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama

Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma 'Sorry'. Naslovna pjesma 'Sorry' te 'Metak', koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

"Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam." – izjavila je Severina.

Spotovi za pjesme 'Sorry' i 'Metak' od danas su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma 'Sorry' od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. L'Amiral.


VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano