Severina i Gibonni stižu u brački 585 Club

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2021.

0

Severina spremna za 585 Club

Severina spremna za 585 Club

U Bol stižu dvije najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severina, koja će nastupiti 10. srpnja, te Gibonni, koji nastupa 21. kolovoza

Zlatna čarolija se vraća na jedan od najljepših otoka na svijetu! Osim što ga krasi najzlatnija plaža na svijetu, brački se Bol može pohvaliti i mjestom koji se svakog ljeta ureže u srca tisuća mladih ljudi diljem svijeta. Riječ je o 585 Clubu, koji spremno uplovljava u avanturu zvanu ljeto 2021.

Poznat po vrhunskom klupskom programu, koji na Brač i ove godine dovodi priznate domaće i međunarodne DJ-eve i izvođače, početak i sami kraj sezone, klub će obilježiti na uistinu poseban način. Naime, u Bol stižu dvije najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severina, koja će nastupiti 10. srpnja, te Gibonni, koji nastupa 21. kolovoza. Ulaznice se od danas mogu osigurati putem sustava Entrio, a prodavat će se u ograničenim količinama.

Dovoljno je reći Severina da krene posebna čarolija koju ova glazbenica već godinama dijeli sa svojim obožavateljima diljem regije. Odavno je postavila visoke kriterije kada je riječ o produkciji i nastupima pa se tako i 10. srpnja može očekivati pravi glazbeno-vizualni užitak. Brojni hitovi, njezina zarazna energija te posebna magija u zraku, najbolji su recept za nezaboravno druženje na samom početku ljeta.

A sami kraj čuvao se za njega – glazbenika uz čije se stihove slavi, putuje u neke druge dimenzije, dijeli i piše ljubav te stvaraju posebne glazbene priče. Gibonni će svoje note podijelili na jednoj od najljepših klupskih pozornica na Mediteranu, 21. kolovoza, a bit će to, vjerujemo, jedna od najljepših glazbenih razglednica i uspomena na ljeto 2021. Ulaznice za oba koncerta od danas je moguće osigurati putem sustava Entrio.

Kada je riječ o klupskom programu, 585 nastavlja svojom prokušanom formulom za nezaboravne provode. Srijede su i dalje rezervirane za Revolt – Join The Resistance, prestižnom tech, house i underground konceptu, četvrtkom posjetitelje očekuju ludi ritmovi i zabava uz Gold’s Finest, petkom će plesni podij zasjati uz program Shining, dok će subota biti u znaku najnovije klupske poslastice pod imenom Lolly. Poznatu bračku fjeru i ove će godine obilježiti Golden Horn Festival, uz domaće i strane izvođače.


VIŠE O TEMAMASeverinaGibonni585 Club
Povezano