Severina i bugarski pjevač Azis lansirali singl 'Fališ mi'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.03.2022.

0

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

'Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi...' – izjavila je usnićena Severina povodom lansiranja pjesme 'Fališ mi', prvog singla s novog albuma

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom.
"Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se i ja vama." – kaže Severina.
Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Zanimljivo, Severina i Azis se nikada nisu susreli, a spot su zbog pandemije pojedinačno snimali u odmaku od mjesec dana.


Spot, u čijoj produkciji je sudjelovalo više od 50 suradnika, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istoga koreografiju za Severinu, kazališne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović.

VIŠE O TEMAMASeverinaAzis
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se