FOTO: Šerbedžija, Rundek, Urban i Zigman uživali na SDF-u

Piše: CroModa, Rijeka, Zagreb
Objavljeno 02.06.2014.

1

U vrhunskom provodu uživali su glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija, glazbenik Damir Urban, dizajner Juraj Zigman, glazbenica Martina Vrbos i brojni drugi

Rijeka je plesala ovog vikenda uz Student Day Festival. Tisuće mladih iz Hrvatske i regije uživalo je u koncertima poznatih svjetskih i domaćih glazbenika, a svojim domovima se vraćaju s novim prijateljstvima i uspomenom na provod koji će dugo pamtiti.
Uz zarazne ritmove Ede Maajke, Nene Belana, Darka Rundeka i brojnih drugih domaćih i svjetskih glazbenika plesalo se do ranih jutarnjih sati, a u vrhunskom provodu uživali su glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija, glazbenik Damir Urban, dizajner Juraj Zigman, glazbenica Martina Vrbos i brojni drugi.

 
"Već godinama sam vjeran sudionik Student Day Festivala i mogu reći da je ovaj festival svakako jedan od mojih najboljih provoda u Rijeci. Protekla dva dana uživao sam u odličnoj glazbi i dobrom društvu te s nestrpljenjem očekujem nastavak sljedeće godine!" – izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Tisuće zadovoljnih studenata proteklih dva dana razmjenjivalo je studentske radove i iskustva na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu, raznim radionicama, izložbama, natjecanjima te brojnim kulturnim i sportskim aktivnostima.

Sjajna ekipa iz Chikaz Fit Festa pokazala je kako su mladi itekako osvješteni kada je riječ o zdravom životu i rekreaciji, a tijekom cjelodnevnog druženja plesalo se u ritmu najpoznatijih svjetskih plesova poput zumbe i brojnih drugih.

Veliki projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i udruge RiKUP još jednom se pokazao kao pun pogodak za vesele proljetne dane koje s nestrpljenjem očekujemo i sljedeće godine.

VIŠE O TEMAMAStudent Day FestivalDarko RundekNeno BelanDamir UrbanMartina VrbosRade ŠerbedžijaJuraj ZigmanEdo Maajka
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se