Second hand odjeća je IN: Buvljačić nudi oriđiđi komade!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.01.2013.

0

Buvljačić

Etika vas poziva na prvi u nizu tematskih Buvljačića koji će se održavati periodično u ugodnom i zagrijanom prostoru u dvorištu Mesničke 5

Buvljačić

Željni ste promjene garderobe, ali nakon blagdana i skijanja vaši novčanici ne bi izdržali šoping po gradu i centrima? Priključite se sve modernijem običaju kupovine second hand odjeće koji ne samo da je IN, već je i ekološki osviješten!
Na tematskim Buvljačićima u ugodnom prostoru u Mesničkoj 5 u Zagrebu moći ćete kupiti odjeću, obuću i dodatke po povoljnim cijenama, a prodavatelji mogu raščistiti svoje ormare i pri tome nešto zaraditi. I najbitinije - zdrava i nosiva odjeća neće završiti tužna i nenošena u nekom podrumu.
Osim rabljene odjeće, na Buvljačiću ćete pronaći originalne i unikatne ručne radove - odjeću, obuću i modne dodatke koje djevojke iz Etike izrađuju same. Bar na trenutak zaboravite na Zaru i H&M, budite originalni - kupujte od handmade kreativaca, malih proizvođača čuda! Time ne samo da podržavate rad malih obrtnika, kreativaca i hobista već i potičete njihovu daljnju kreativnost i proizvodnju!

Prvi u nizu tematskih buvljačića održat će se u subotu 26. siječnja od 10 do 18 sati u prostoru Etika (Mesnička 5, u dvorištu) u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAEtikamodni buvljaksecond hand trgovinesecond hand dućanishopping u Zagrebusecond hand
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se