SAVRŠENSTVO: Torba sezone nosi potpis Victorije Beckham!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 24.03.2013.

58

Torba by Victoria Beckham | Foto: Bergdorf Goodman

Torba by Victoria Beckham | Foto: Bergdorf Goodman

Moćna bijelo-crna torba Victorije Beckham dostupna je na policama Bergdorf Goodmana za nešto više od 17 tisuća kuna. Možda nije must-have, ali definitivno jeste must-see!

Prvo je svojim ženstvenim i elegantnim haljinama izazvala skoro pa nezapamćenu histeriju te u ekspresnom roku postala jedna od najtraženijih dizajnerica, a zatim je reputaciju očuvala i u kategoriji torbica. Torbe s potpisom Victorije Beckham, podsjetimo se, još krajem 2010. došle su na virtualne i 'stvarne' police dućana Bergdorf Goodman, Neiman Marcus i Net-a-porter.com. Kako godine prolaze, tako im raste i popularnost.

U ponudi Bergdorf Goodmana veliki interes izaziva moćna bijelo-crna torba od teleće i kozje kože s vrlo maštovitim geometrijskim dizajnerskim rješenjem. Nažalost, i cijerna je na visokoj razini. Ovo modno zadovoljstvo treba platiti 2.950 američkih dolara (nešto više od 17 tisuća kuna).

Victoria je i sama poznata kao jedna od najvećih celebrity-ovisnica o luksuznim IT torbama. Između ostalih, u svojoj bogatoj kolekciji ima preko stotinu kultnih Birkinica. I to sve u različitim materijalima i bojama!


VIŠE O TEMAMAVictoria Beckhamtorbetorbicekozja kožateleća kožaBergdorf Goodman
Povezano