SAVRŠENSTVO koje morate imati! 4 fantastične torbice My Lovely Bag

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 10.05.2019.

0

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Mini kolekcija popularnih torbica My Lovely Bag pozdravlja svibanj jarkim bojama i uzorcima koji će razigrati svaki vaš outfit

Oduševile su nas četiri nove proljetne torbice koje će svaka žena poželjeti imati u svojoj kolekciji. Riječ je o modelima iz nove "MAY2019:Spring Fever" mini kolekcije naše omiljene dizajnerske kuće po pitanju torbica - My Lovely Bag.
My Lovely Bag

My Lovely Bag

Mini kolekcija popularnih torbica pozdravlja svibanj jarkim bojama i uzorcima koji će razigrati svaki vaš outfit. Novi modeli su dostupni u nekoliko kombinacija boja i uzoraka. Kolekcija obiluje floralnim printom, mašnicama, raznobojnim nitnicama i različitim (ne)spojivim kombinacijama koje izgledaju neodoljivo.
My Lovely Bag

My Lovely Bag

Male, srednje, velike torbe... dizajneri My Lovely Bag studija su mislili na sve stilove i želje svojih klijentica prilagodivši vedre i upečatljive uzorke i nešto većim torbama u koje će stati sve ženske (ne)potrepštine.

My Lovely Bag

My Lovely Bag

I ovoga puta, kolekcija chic i odvažnih torbice rađena je od jedinstvenih materijala kako bi bila zagarantirana posebnost i jedinstvenost!

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Ove jedinstvene torbice potražite u svom najbližem shopu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, ili se javite na službenu FB stranicu brenda gdje će vas uputiti na ostale načine narudžbe savršene torbice za tople proljetne dane!

VIŠE O TEMAMAtorbiceMy Lovely BagtorbeLovely Bags
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se