SAVRŠENO! Nismo sigurni što je bolje, jakna ili gležnjače

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Robusne gležnjače s remenčićima i efektna kožna jakna savršeno su 'sjeli' u kombinaciji sa svijetlim trapericama retro kroja, a cijelu je priču upotpunila torbica s potpisom Balenciage

Špica i dalje radi punom parom, inspiracije za aktualnu sezonu definitivno ne manjka! U iščekivanju onih pravih zimskih stylinga (a studeni će nam ih donijeti uskoro), uživamo u jesenskim kombinacijama koje su obilježile finalne dane listopada.

Za jednu jako smislenu, nosivu i zaokruženu dnevnu modnu formulu pobrinula se ova zagrebačka ljepotica koja je zaigrala na vječni, nepogrešivi spoj kože i denima, tako svojstven jesenskom dijelu godine.

Obično gledamo kratke bajkerske kožne jakne, ali njen izbor je pravo osvježenje. Odlučila se za malo dužu kožnu jaknu s pojasom za vezanje u struku, a kombinirala ju je s jednostavnim crnim topom, svijetlim trapericama retro kroja i opasno dobrim, robusnim gležnjačama s remenčićima, dok je cijelu priču 'zapečatila' minijaturnom torbicom s potpisom Balenciage i sunčanim naočalama.


Sjajno, bez greške! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano