Savršene torbe iz slavljeničke My Lovely Bag kolekcije

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 26.10.2021.

0

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Ekipa iz branda My Lovely Bag, predvođena dizajnericom Marijom Perić, donosi veliku i luksuznu slavljeničku kolekciju torbi koje osvajaju na prvi pogled

Desetljeće uspješnog rada na domaćoj modnoj sceni slavi brend specijaliziran za ručnu izradu ženskih torbica. Ekipa My Lovely Bag, predvođena dizajnericom Marijom Perić, na najljepši je način, velikom i luksuznom kolekcijom, svojim obožavateljicama i kupcima zahvalila za ovu zavidnu brojku godina povjerenja i ljubavi.

Kolekcija slavi ženu i sva njena lica. Opuštena i prirodna, poslovna i formalna, zabavna,  glamurozna i neodoljiva - uvijek jedinstvena i neponovljiva!

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Torbe iz nove kolekcije su dizajnirane kao odgovor različitim stilovima i prigodama jer svaka žena zaslužuje ovaj neophodni modni dodatak koji, osim funkcionalnšću, plijeni pažnju odličnim dizajnom s elementima unikatnosti. Kolekcijom se protežu različite nijanse, od zagasitih i neutralnih, do jarkih, odvažnih i efektnih. Ukrasi na torbicama nose posebno značenje i stavljaju akcent na jedinstvenost kojoj ovaj brend teži iz kolekcije u kolekciju.

Pločasto prošiveni, efektno lakirani ili materijali s uzorkom, luksuzno dizajnirano srce koje dominira kao statemant element na torbicama jednostavnog dizajna, bogata i do sitnih detalja izrađena kopča sa zanimljivim mehanizmom zatvaranja te ukrasi poput “lovely potpisa” i chic piramida složili su vrhunsku modnu kompoziciju s domaćim potpisom.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Torbice su dobile imena svjetskih metropola. Na popisu su gradovi koji su inspirirali ekipu za dosadašnje kolekcije ili su pak u njima ostvarili velike uspjehe brenda, te gradovi koji su na popisu budućih putovanja koja će biti nadahnuća za naredne kolekcije. Podsjetimo, dizajnerica Perić je strastvena putoholičarka koja svoju inspiraciju najčešće pronalazi upravo u istraživanju novih gradova i kultura.

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Kolekcija je dostupna na My Lovely Bag prodajnim mjestima i u sklopu različitih koncept trgovina u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Zadar, Osijek, Vinkovci, Vukovar, Đakovo, Šibenik, Makarska, Poreč, Rab, Imotski, Ivanić Grad, Knin, Našice) te na web shopu https://lovelyboutique.hr  s dostavom za cijelu Hrvatsku.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Vizuali slavljeničke kampanje snimani su u Beogradu s vrhunskom ekipom profesionalaca koji surađuju s brojim regionalnim zvijezdama.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Ovom domaćem modnom brendu svjetskog karaktera, izgleda i kvalitete, želimo još puno uspješnih kolekcija i godina!


VIŠE O TEMAMAtorbeMy Lovely BagtorbiceLovely Bags
Povezano