Savršene party haljine i kombinezone pronašli smo u Bershki!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.09.2018.

20

Bershka - party kolekcija za jesen 2018.

Bershka - party kolekcija za jesen 2018.

Šljokice, prozirni elementi i divlji leopard uzorak na kratkim i dugim kombinezonima te kultnoj maloj crnoj haljini. Što više tražiti od jesensko-zimske party sezone?

Iako crnu boju, kao što smo to u više navrta vidjeli na primjeru zagrebačke špice, nosimo i tijekom ljeta, prirodni period njene vladavine ipak je nadolazeća jesensko-zimska sezona. Narednih ćemo mjeseci partijati u neodoljivim malim crnim haljinama i elegantnim kombinezonima začinjenim šljokicama, prozirnim elementima i životinjskim uzorkom. Iz Bershkine kolekcije za jesen/zimu 2018/2019. izdvojili smo tri savršena party komada, idemo vidjeti zašto su tako posebni!

1/3 Kratki crni kombinezon

Kratki kombinezon s puf rukavima

Kratki kombinezon s puf rukavima

Kratki kombinezon u vječnoj crnoj boji osvaja svjetlucavim efektom i puf rukavima, odlično ide uz različite tipove jesensko-zimske obuće, čak i uz malo 'grublje' gležnjače, a za njega treba izdvojiti 249,90 kuna.

2/3 Haljina s leopard uzorkom

Crna haljina s leopard uzorkom | Foto: Bershka

Crna haljina s leopard uzorkom | Foto: Bershka

Prekrasna skater haljina s teksturom s leopard uzorkom definitivno je jedan od najuspjelijih komada iz nove Bershkine kolekcije. Neodoljiva je i nema nikakve sumnje da će se ugurati na listu bestselera. Cijena? 249,90 kuna.

3/3 Baršunasti kombinezon

Dugo kombinezon | Foto: Bershka

Dugo kombinezon | Foto: Bershka

Ovaj elegantni kombinezon od baršuna s asimetričnim rukavima stvoren je za izlaske sa stilom. Čeka vas na Bershkinim policama po cijeni od 249,90 kuna.


VIŠE O TEMAMAhaljineBershkaparty haljinecrna bojakombinezonihaljine za izlaskešljokičaste haljinehaljine 2018mala crna haljinahaljine otvorenih leđakratki kombinezoni
Povezano