Savršene ljetne hlače čekaju vas u Mangu, i pravi su hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.06.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Vrijeme je za ugodne šarene ljetne komade! Jedne hlače koje se u potpunosti uklapaju u sve ljetne modne priče prometnule su se u pravi hit sezone s potpisom Manga.

Lipanjske modne avanture mogu početi! Ljeto u svakom smislu stiže, uskoro će mnogi od nas kopno sve više mijenjati morem. U nadi da će nam vremenski uvjeti biti naklonjeni, lovimo hit komade koji će najtopliji dio godine učiniti nezaboravnim.

Vrijeme je za ugodne i udobne, šarene i otkačene, prozračne ljetne kreacije, a dobre hlače itekako vam mogu popraviti i modnu sliku i opće raspoloženje. E pa, jedne baš takve vrebaju s polica modne kuće Mango, gdje se trenutno (s dobrim razlogom!) nalaze i na listi najprodavanijih komada sezone.

Mango

Mango

Govorimo u upadljivim satenskim hlačama s pravim ljetnim printom, i to u kombinaciji hit nijansi poput bjeličaste i zelene. Hlače od lepršave tkanine u znaku su širokih nogavica i romantičnog paisley printa, a začinjene su i mašnom na pojasu. Ukratko - nepogrešiv ljetni komad!

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog hita iz Mangovog modnog laboratorija iznosi 44,99 eura (376,65 kuna), a vi nam recite biste li rado vidjeli i u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAhlačeMangoženske hlačehlače s printomširoke hlačepaisley printhlače s uzorkom
Povezano