U Zari smo pronašli savršene hlače za jesen 2022.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.09.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Zelena je jedan od najvećih trendova prijelaznog perioda i nadolazeće jeseni, stoga ne treba čuditi da hlače u ovoj boji privlače veliku pozornost fashionistica

Prva polovica rujna idealan je tajming za lov na komade koji će nam jesensko-zimski dio godine učliniti ljepšim i ugodnijim, a ta modna misija nije rezervirana samo za gležnjače, čizme, jakne i kapute. U high-street trgovine stigao je cijeli niz fantastičnih noviteta, a jedne dobre nove hlače vjerojatno će biti rado viđene u ormaru svake ženske osobe koja bar malo drži do mode i trendova.

Kad je već riječ o trendovima, već ranije smo zaključili da je zelena boja, i to u svim svojim izdanjima, a posebno u onim tamnijim jedan od najvećih krikova prijelaznog perioda, ali i da će vladati u dobrom dijelu nadolazeće sezone.

Sve rečeno najbolje objedinjuju jedne izvrsne hlače koje su osvježile ponudu u Zarinim trgovinama. Duge lepršave fluidne hlače u hit nijansi zelene osvajaju visokim strukom i ravnim nogavicama, a dobro će ići s različitim komadima (ali i različitim tipovima obuće) iz vašeg ormara, i zbilja nam djeluju kao dobra investicija za naredne mjesece.

Zara

Zara

Cijena ovog efektnog komada s potpisom Zare iznosi 229,90 kuna, a vi nam recite biste li ih ugostili u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlačeširoke hlače
Povezano