Šarmantni i ženstveni poslovni komadi Vedrane Šehagić

Piše: CroModa, Foto: Matija Begić
Objavljeno 31.08.2016.

2

Ženska linija FOCH za nastupajuću sezonu nudi veliki izbor hlača, suknji, majica, tunika i haljina koje su povezane karakterističnim dizajnerskim potpisom Vedrane Šehagić

U novoj kolekciji za jesen/zimu Vedrana Šehagić ostaje vjerna vrhunskim materijalima i pomno dizajniranim krojevima koji pružaju maksimalnu udobnost, a istodobno unose aktualne modne trendove u svakodnevno business casual odijevanje.

Ženska linija FOCH za nastupajuću sezonu nudi veliki izbor hlača, suknji, majica, tunika i haljina koje su povezane karakterističnim dizajnerskim potpisom Vedrane Šehagić i njenim kontinuiranim nastojanjem da poslovnom odijevanju doda poseban šarm i ženstvenost.

Bilo da su izrađeni od finih prirodnih materijala ili mješavina koje su zadnja riječ tehnologije, modeli iz nove kolekcije FOCH nosivi su, lako se održavaju i odlično kombiniraju, a dostupni su u velikom rasponu konfekcijskih veličina. Osim vječne crne i svih nijansi sive, ove sezone rado ćemo odjenuti i crvene komade, a kada su uzorci u pitanju – geometrijska zaigranost je na prvom mjestu.

Osim u zagrebačkoj monobrand trgovini u Gajevoj 4, novu kolekciju FOCH možete pronaći u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.


VIŠE O TEMAMAVedrana ŠehagićtunikeAvenue Foch ParisFochženske hlačesuknjeposlovni stilposlovne suknje
Povezano