Šarm Dalmacije: Vogue snimio editorijal u Svetom Filipu i Jakovu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2019.

0

Foto: Jakov Baričić, Vogue

Foto: Jakov Baričić, Vogue

Ni portugalsko izdanje časopisa Vogue nije odoljelo šarmantnoj hrvatskoj obali, novi editorijal snimljen je u Svetom Filipu i Jakovu

Moda se stalno mijenja, a mjesto na kojem se mogu naći sve najvažnije informacije o njoj upravo je Vogue. A Hrvatska je po šesti put postala kulisa snimanja za najprestižniji modni časopis današnjice, i to za njegovo portugalsko izdanje.
U glavnoj ulozi je Aivita Muze

U glavnoj ulozi je Aivita Muze

I ovoga puta pod vodstvom taleniranog mladog fotografa Jakova Baričića, koji već godinama svoju strast za modnom fotografijom gradi na inozemnoj sceni. Jakov nas odvodi tamo gdje je sve prije dosta godina i počelo u rodni Sv. Filip i Jakov. Upravoj ovaj skriveni vrt Dalamcije poslužio je kao kulisa za snimanje listopadskog izdanja Voguea.
Sveti Filip i Jakov na stranicama Voguea

Sveti Filip i Jakov na stranicama Voguea

Ovaj modni editorijal vratio nas je u prošlost u doba kontesa, visokog građanstva i plemstva. U predivnom dvoru iz 1785. godine koji je pripadao velikoj premičkoj obitelji Barbarossa snimljena je serija inspirativnih fotografija.

Vogue

Vogue

Ispred objektiva se našla predivna Aivitu Muze, koju smo već imali prilike vidjeti u kampanji za Pradu i Marca Jacobsa.

Foto: Jakov Baričić, Vogue

Foto: Jakov Baričić, Vogue

Pogledajte i video:


VIŠE O TEMAMAVoguemodni magaziniJakov BaričićSveti Filip i JakovAivita Muze
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se