Šareno i egzotično: 15 trendi bikinija za ljeto 2016.

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 02.05.2016.

132

U galeriji fotografija čekaju vas atraktivni i inspirativni kupaći kostimi H&M-a, Calzedonije, Dolce & Gabbane, Moschinoa, Missonija, Isabel Marant

Proljeće nam baš i nije bilo naklonjeno, ali nadamo se da će ljeto biti baš onakvo kakvo treba - bezbrižno, dugo i toplo! I da će mnogima jedna od najvećih i najslađih briga biti odabir savršenog bikinija za ljeto iz snova.
Kada je riječ o ovogodišnjim trendovima za plažu i bazen, jedino pravilo je da pravila nema! A najpoznatiji dizajnerski brandovi poručuju da je ljeto idealno za bijeg od minializma i dosade. Zablistajte u ludim bojama i egzotičnim printevima, bez kalkulacija i bilo kakvog modnog taktiziranja.
Paripki Vogue odabrao je najbolje bikinije s egzotičnom, tropskom brigom, a mi smo iz njihove kompilacije izdvojili 15 najvrućih modela koji vam - ako ništa drugo - mogu poslužiti kao dobra inspiracija. U galeriji fotografija čekaju vas atraktivni modeli H&M-a, Calzedonije, Dolce & Gabbane, Moschinoa, Missonija, Isabel Marant... Uživajte!

VIŠE O TEMAMAkupaći kostimibikinibadićidvodijelni kupaći kostimiH&MCalzedoniaLa PerlaMissoni
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se