Sarajevo Film Festival isključivo online

Piše: CroModa, Sarajevo
Objavljeno 05.08.2020.

0

Sarajevo Film Festival

Sarajevo Film Festival

Gledatelji će na online platformi na adresi ondemand.sff.ba moći gledati filmske programe 26. izdanja Sarajevo Film Festivala

Zbog aktualne krize u Kantonu Sarajevo, 26. Sarajevo Film Festival (14. do 21. kolovoza) u potpunosti će biti održan u online formatu. Odluka je donesena na osnovu uputa i informacija Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo, Vlade Kantona Sarajevo i Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva od 04.08.2020.

Gledatelji iz cijele Bosne i Hercegovine i regije na online platformi ondemand.sff.ba moći će gledati filmske programe Sarajevo Film Festivala. Putem ove platforme gledateljima će biti omogućen pristup i pratećim programima, kao što su predavanja i razgovori sa autorima.

"Zahvaljujemo se autorima, gostima, sponzorima i našoj publici na podršci kontinuitetu Sarajevo Film Festivala u uvjetima globalne pandemije. Posebno hvala 300 zaposlenih i partnerskih službi koji usprkos složenoj situaciji rade na ovogodišnjem izdanju festivala", stoji u priopćenju Sarajevo Film Festivala.

Priča kreće 14.08.2020. u 20 sati svjetskom premijerom filma KONCENTRIŠI SE, BABA Pjera Žalice na ondemand.sff.ba.


VIŠE O TEMAMASarajevo Film Festival
Povezano